perjantai 20. syyskuuta 2013

/// Ja vielä vauvalle \\\

Vielä jotain ehdin tehdä vauvalle, ennen kuin jotain tapahtuu.
Potkareita, puolipotkareita, potkarihaalari ja hupparibody. 


 Bodyn kaava on ihan oma muunnelma. Tein kerralla kaksi samanlaista, koska minun mielestä tässä on jotain tosi kivaa! Neppari halkiossa nahkakolmio. Ja hupussa trikoovuori. Kangas on Metsolan joustista.
 Potkarit on tehty kaavojen kanssa. Ottobresta löytyi "saumaton" potkarin kaava ja piti kokeilla sitä. Eli takana vain on sauma. Jalka terät tein farkusta, kangas on metsolan joustista
 Collegen suurkuluttajana piti saada jotain siitä vauvallekin, puolipotkarit. Jalkaterät on mustaa collegea. Jotenkin nämä on niin suloiset kaikessa yksinkertaisuudessaan. Kaava on oma muunnelma.


Tämä potkarihaalari on myös oma kaavakokeilu. Kangas on mustaa metsolan joustista.


 Kierrätettyä neidille. Minun omasta vanhasta neulemekosta tuli oikein soma mekko kikkarapäälle. Vähän farkkua ja röyhelöä, niin mekko sopii kotikäyttöön kuin myös parempiinkin piireihin! :)


P.S. Näkyykö sinun koneella kuvat jotenkin oudosti? Reunat ihmeellisesti "värisee"... vai onko meidän näyttö nyt lopullisesti rikki...? Se tästä vielä puuttuukin kameran lisäksi!

Oikein kivaa viikonloppua kaikille! :)

4 kommenttia:

 1. ihania juttuja oot tehny!
  mun koneella ainaki näkyy ihan normaalisti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotenkin meidän näyttö vääristi kuvia mut tabletilla näkyi oikein.. :)

   Poista
 2. Aivan ihania vaatteita olet tehnyt teidän vauvalle! Meille joulukuussa tulossa vauva ja en mistään löydä sellasia vaatteita mistä tykkäisin paljon,mutta täällä sinun blogissasi on vaikka kuin monta ihanaa vaatetta!!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kiva kun muutkin pitävät näistä :) Kyllä sitä näköjään saa semmosia vaatteita kuin haluaa kun itse tekee, kaupoista ei aina oikein löydy.. Mutta kyllä niitä "hutilyöntejäkin " lojuu tuolla kaappien kätköissä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!