tiistai 24. syyskuuta 2013

/// Kangastilaus nimeltä Käpynen \\\Eksyin tässä joku aika sitten sellaiseen kangaskauppaan kuin Käpynen. Sieltä ei päässyt pois tilaamatta! Kovin kalliiksi se eksyminen ei tullut, vaikka monenmoista kangasta ostoskoriin napsahti.
Jättisalmiakki- kangas on ohuehkoa joustocollegea ja oikein mukavaa sellaista! Lapsetkin tykkää. Tämän haalarin lisäksi siitä tuli pari erilaista paitaa isommille pojille, mutta ne ovat niin kovassa käytössä, että kun minä ehdin kuvaileen, paidat ovat pyykki korissa!


Kyllä! Pidän salmiakki kuosista aika lailla. Luulin tilaavani mintun vihreää pienempää salmiakkia, mutta olin kai painanut lilaa kuvaa, kun tällainen löytyi paketista. Ei se sen enempää harmittanut, neiti saikin oikein kivan laatikkopaidan! Monen pesun jälkeen kuvattuna, silittämättömänä ei ole oikein edukseen, mutta ei anneta sen häiritä!
Alempana jo aiemminkin näkynyt body vauvalle. Niin ihanan pirteää siksakkia! Tästäkin tuli paitoja isommille, housut vauvalle, mutta aika on kovin rajallinen mammalla, joten monta perus vaatetta jää kuvaamatta.Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä tämä ihana neonmeleerattu joustocollege! Tämän takia tein oikeastaan koko tilauksen. Neon pinkkiä ja neon sinistä luonnonvalkoisella pohjalla, tykkään!
Olin aikaisemmin ostanut neon pinkin vetoketjun metsolasta ja ajattelin heti tehdä neidille hupparin vinolla vetskarilla. Kaavaa en löytänyt mistään siihen, joten ihan oma muunnelma ja yhdistelmä monesta eri kaavasta. Ihan täysin en siinä kyllä onnistunut, mutta jätetään virheet piiloihinsa! Monen pesun jälkeen kuvattuna tämäkin... Lisäksi kankaasta tuli pienen pieni haalari jollekin onnekkaalle tyttövauvalle.


Tässä vielä pari selventävää kuvaa aiemman postauksen kierrätysmekkosesta.

6 kommenttia:

 1. Ihania ompeluksia... mää ihastuin sini-harmaaseen haalariin ja muihinki sinisiin.. ja kiva ku alottelit tätä uudellee! T.ansku

  VastaaPoista
 2. Vielä lisäys edelliseen.. hupparibody oli kans tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sininen kolahti minuunkin.. onneks edes se, olis muuten kovin harmaata meidän elo!! :)

   Poista
 3. Oih; ihania! ! paljonko maksais tuo eka haalari 74cm kokosena?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla ei enää oo tuota kangasta mut kuvan haalari on 74cm. Kaks kertaa käytetty ja voin myydä sen 15€. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!