keskiviikko 10. syyskuuta 2014

[ Viininpunainen villitys ]Mistä lie yhtäkkinen innostuminen viininpunaiseen... syksy? Mutta kuitenkin mulla oli heti selkeä kuva mitä tästä joustocollegesta haluan. Tyttöselle hienoisen collegetakin ja siihen kultaiset napit. Napit on löytynyt aikoinaan mummulasta. 
Halusin takkiin mahdollisimman vähän näkyviä saumoja ja siinä onnistuin kohtalaisen hyvin vaikkei kaavoja ollutkaan. Nyt tuli vihdoin ja viimein harjoiteltua napinläven ompelua uudella koneella.Sen helpompaa ei sitten ole mikään tässä maailmassa! Onni että hankin silloin kunnon koneen!
Uskotteko, että tyttö tykkäs tästä "rahapaidasta"!!

Pojillekin kelpasi viininpunainen, onneksi! Tein nauhalliset ja taskulliset housut, joihin laitoin vielä polviin mustasta farkusta vahvikkeet. Oon myös hiljattain alkanut harjoitteleen noita "purjerenkaiden" käyttöä nyöreissä. Ne onkin ollut tosi kiva juttu. 
Vielä on vähän viininpunaista kangasta jäljellä...mitähän siitä vielä keksisi..?
Kangas on Pikku-Piltistä.

4 kommenttia:

 1. Moi! Jälleen huikeita vaatteita,kyllä sie osaat!Laitoitko jotain eli mitä vahvikkeiksi purjerenkaiden ja resorin kanssa?Itelläkin olisi noita purjerenkaita mutta eipä ole tullut käytettyä…
  ärär

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♡ silitin tukikankaan purjerenkaiden kohdalle ja laitoin vielä joustamatonta kangasta tueksi. Onnistui tosi hyvin! Kannattaa kokeilla!

   Poista
 2. Sattumalta löysin blogiisi, ja luin heti kaikki postaukset. Uskomattoman hienoja ja idearikkaita vaatteita juuri minun makuuni. Wau!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tervetuloa seuraamaan blogiani :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!