keskiviikko 4. helmikuuta 2015

/// Heippa pitkästä aikaa! \\\

Kahden kuukauden tauon jälkeen on palattu nyt tännekin. Elossa ollaan, mutta ei ehkä voi sanoa, että hyvissä voimissa. Kuukausi sairasteltu enempi ja vähempi. Nyt toivottavasti voiton puolella.
Tänne ei varmasti tule kovin tiheään uusia postauksia ainakaan vuoteen, mutta en silti lopetakaan tätä. Saapa nähdä, ehtiikö sitä edes tehdä käsitöitä talonrakennusprojektin aikana!
Tässä kuitenkin vähemmän laadukas (puhelinkuvat ja puhelinpostaus) kuvapläjäys hiljattain valmistuneista ompeluksista.
Kuvista näkeekin, että kesä on jo mielessä, monestakin syystä!
Aurinkoisia päiviä odotellessa!

8 kommenttia:

 1. Taas aivan älyttömän ihania ompeluita, voi ko sitä osais itekki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenna! Varmasti osaat itsekin ;) täytyy kyllä sanoa, että kantapään ja virheiden kautta on mun ompelutaito kehittynyt!:D

   Poista
 2. Tosi upeita juttuja teet!! Ihastelin jo tuolla Maker´s marketin puolella!! Olipa siis kiva löytää tänne ja inspiroitua ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja kiva kun löysit tänne ja inspiroiduit. Blogi on jäänyt nyt vähän syrjään mulla, mutta sillon tällön kannattaa käydä tsekkaamassa :)

   Poista
 3. Ihania oot taas tehny! Saanko kysyä minkä mallisen palan leikkaat nuihin hiharöyhelöihin (kuten ylläolevassa hihattomassa ja aiemmin tekemässäsi bodyssa)? Tuleeko röyhelön reunaan sauma vai onko pala leikattu taitteelta? Vähän hankalasti kysytty. Nimim. Aloittelija :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata!
   Ohuet kankaat on kaksinkertaisia röyhelöissä ja leikattu taitteelta. Joihinkin laitan yksinkertaisena mutta malli sama :)

   Poista
  2. Niin ja se pala on kuin kuunsirppi, mutta toinen reuna suora. :) toivottavasti saat selvää mitä tarkoitan :)

   Poista
  3. Kiitos avusta! Pitääpä koittaa osaisinko :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!